Kanovaren bij Sjors Janzen

In 1992 startte Sjors midenin de polder met de verhuur van kano’s om zo prachtige kano-tochten aan te kunnen bieden. Tot de dag van vandaag is 'kanovaren bij Sjors Janszen' een Westland begrip. 

Ik kocht 10 kano’s, en ging dat verhuren

Paviljoen de Zweth

In Kwintsheul, aan de rand van ’t Westland en met een schitterend uitzicht over de polders van Midden-Delfland, ligt Paviljoen de Zweth. Bij Paviljoen de Zweth is er van alles te beleven, van ontspanning tot inspanning en voor jong en oud. Het begon allemaal met het verhuur van kano's. Sjors vertelt: "Wij zijn in 1992 in Kwintsheul zelf gestart, naast café de Jachthaven. Ik kocht tien kano’s, van alles wat, en ging in het weekend aan het water kano’s verhuren. Ik had gewoon een 40-urige werkweek, maar ik wilde wat in de toerisme beginnen."

Sjors Janszen

Kanovaren

Paviljoen de Zweth heeft stabiele één- of tweepersoons kajaks en Canadese kano’s die vanaf €10,- per persoon te huur zijn. Met de kano's zijn diverse mooie tochten van verschillende afstanden te maken, die Sjors en zijn vrouw je graag laten zien. 

Het paviljoen

Sjors en zijn vrouw Mariska zijn er trots op dat ze met hun Paviljoen nèt buiten de stad een plaats bieden voor spanning en ontspanning voor het hele gezin. Als je moe bent van alle activiteiten biedt Paviljoen de Zweth de gelegenheid om te genieten van een lekker kopje koffie of een ijsje met het uitzicht over het Westland en de polders van Midden-Delfland.

Waar kan ik dit doen?