Kerst vieren in het Westland

foto: Bezoek Westland

Kom in de kerstsfeer in het Westland

Kerst! Dat vier je met een heerlijk (thuis)menu, boek een winterse rondvaart, bestel een prachtige ijstaart en nog veel meer verrassende verwennerijen uit het Westland. Bekijk hieronder de tips en maak er een feestelijke maand van.

Fijne Feestdagen!

ijstaart ijssalon LKKR naaldwijk

IJstaarten van IJssalon LKKR!

Geweldig lekker die kersttaarten van IJssalon LKKR! In deze gezellige ijswinkel kan je prachtige én lekkere ijstaarten en toetjes afhalen. Je kunt ze heel simpel bestellen via de webshop. Wacht niet tot de laatste dag voor Kerst, want je kunt de taart prima een paar dagen bewaren in de vriezer. Steel de show met dit dessert!

Bestel hier jouw ijstaart

Een rondvaart in kerstsfeer

Rondvaartboot de Slakkenvaart is altijd gezellig! En tijdens de wintermaanden is de boot extra sfeervol verlicht. Boek nu een 2 uur durende rondvaart voor een gezin/huishouden. Bestel heerlijke hapjes en drankjes van Paviljoen ’t Middelpunt. Schipper Ronald maakt de dag compleet als gids. Een onvergetelijke ervaring!

Boek de rondvaart
bij5 naaldwijk plein restaurant

Kerstdiner van Bij5

Het kerstdiner van restaurant BIJ5 is ook dit jaar weer heerlijk. Geniet van o.a. zalm, varkenswang en hert. Dek de tafel, warm het eten op en geniet van alles op tafel. De kosten voor het menu zijn € 55,- per persoon. Bestellen kan via de site, telefonisch of via bij5@bij5.nl.

Bestel hier het menu

Kerst met Brasserie Oostgaag

Brasserie Oostgaag legt je graag in de watten, bestel bij hen een fantastische take away box. Een prachtig samengesteld menu, vers, bourgondisch en bestel er een passende wijn bij. Bestel via de website. Bezorgen behoort ook tot de mogelijkheid!

Bestel jouw box hier

De Herberg Christmas Box

Samen thuis ontspannen en genieten van Bistro de Herberg? Dat kan! Bestel de bijzondere CHRISTMAS BOX! Dek de tafel, want zij doen de rest. Geniet samen van diverse gerechtjes. In de kerstbox zit o.a. carpaccio, crunchy gamba’s, rosé gebraden rosbief, hertenhaas met rode kool met aardappelpuree en een stoofpeertje, Lady spareribs en nog veel meer. Bestel de box via hun website.

Bestel het menu
de herberg westland christmasbox kerstbox kerstmenu
kerstman unicum elzenhagen westland

Unicum voor Thuis Kerst BOX

Speciaal voor de kerstdagen heeft Unicum Elzenhagen de geweldige Kerst BOX voor je samengesteld. Met voor ieder wat wils is dit voor ruim 2 personen een echt feestje. Alle gerechten zijn al klaar, inclusief flesje bubbels en als je wil kan het bij jou thuisbezorgd worden!

Bestel bij Unicum
cafe de slimmerick beste cafe nederland

Hier is het feestje

Je kan de komende weken zeven dagen per week van 05:00 tot 17:00 uur bij Café de Slimmerick terecht voor besloten bijeenkomsten. Dus kom met je collega’s, vrienden en/of familie voor een borrel, vergadering, presentatie, winterbarbecue, personeelsbingo, gourmetten, poffertjes eten, high wine, high beer, ontbijten, lunch, early dinner … noem maar op! Alles is mogelijk. Neem contact op als je graag een feestje wilt vieren!

Neem contact op

Italiaans feestje op je bord

Restaurant Poveretti zorgt voor een Italiaans feestje bij jou thuis, op jouw eigen bord. Ze gaan weer bezorgen en je kan de lekkerste gerechten weer bestellen (of afhalen) van woensdag t/m zondag van 17.00 tot 20.00 uur. Ze bezorgen in ‘s-Gravenzande, Monster en Hoek van Holland. Dat wordt weer smullen van Poveretti’s specialiteiten, maar dan thuis!

Bestel Poveretti voor thuis
Poveretti kerstmenu
christmas box NON kerstmis 2021

Kerst bij NON

Verzorg jij het dessert of de brunch tijdens Kerst maar weet je echt even niet wat je daarmee aan moet? NON for the rescue! Zowel onze brunch box als de dessertbox zit bomvol home made sweets om de feestdagen mee door te komen. Wil je iemand verrassen? Laat dan een Christmas brievenbuspakketje bezorgen. Sweet Christmas!

Bestel bij NON

Take away in het Westland

Dé smakelijke blogpost met informatie over take away in het Westland!

Take Away Kerstboxen

Ontdek de dorpskernen in het Westland

Maak een wandeling door de gezellige straten van o.a. Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, De Lier, Poeldijk, Monster en Wateringen. Geniet van de versierde etalages en leuke winkels. Haal een koffie to-go en neem lekker oliebollen mee voor thuis.

Stippel je route uit

Blijf lekker in beweging tijdens deze dagen. Geniet van de zee, het bos of loop een ommetje. Bekijk hieronder waar je in het Westland kan wandelen of fietsen. Het Westland is afwisselender dan je denkt. Ontdek hieronder leuke fiets- en wandelroutes.

smal pad door een aangeplant bos met groene bomen in het Prinsenbos in het Westland

Natuur- en recreatiegebieden

Op verschillende plekken in het Westland kun je recreëren in het groen of aan het strand. Heerlijke plekken voor een wandeling en tijdens ieder seizoen weer anders.

Lees meer

wandelen kust strand vriendinnen strand Vlugtenburg zon plezier westland strandopgang

Wandelen

Wandelen in het Westland is afwisselender dan je denkt: wandel langs de prachtige kust, door de duinen, tussen de kassen of in het bos.

Lees meer

fietsen kust strand westland vriendinnen groepje strandopgang vlugtenburg zon fietstocht lente

Fietsen

Westland is een heerlijk gebied om fietsend te verkennen. Het landschap tussen de kassen en langs de kust is uniek en tref je nergens anders.

Lees meer

To do's in december

Bekijk onze agenda voor exposities, lezingen en kerstactiviteiten! Bekijk grote en kleine poppenhuizen in Museum de Timmerwerf. Alles is met de hand gemaakt. En dat met een ongekende liefde, verzamellust en passie! Of kom naar het Kerstevent van Kunsthalte6 en koop kunst voor de Kerst, opbrengst is voor het goede doel! Kom in de Hofboerderij luisteren naar het ‘Kerstverhaal door de eeuwen’ heen, voorgedragen door Kunsthistorica Tieleke Huibers. En als je graag wandelt in het Staelduinse bos, wandel dan mee met de Midwinterwandeling samen met natuurgidsen. Genoeg te doen!