Kerst in Westland: dit zijn de leukste kerstactiviteiten in onze regio

"It's beginning to look a lot like Christmas", waar duik jij de kerstsferen in? Lees hier wat er te doen is rondom Kerst in Westland.

Kerst in Westland: 10x de leuke kerstactiviteiten in onze regio

Voor leuke kerstmarkten hoef je niet naar Londen of Keulen. In Westland zijn er genoeg! Natuurlijk zijn er ook nog vele andere kerstactiviteiten. Ho-ho-ho! Pak die snowboots maar uit de kast en ga er op uit. 

1. Lichtjesavond in 's-Gravenzande

Vrijdag 7 december is het Lichtjesavond in 's-Gravenzande. Voorafgaand zijn er twee lampionnenoptochten. Beide optochten ontmoeten elkaar in de Langestraat en vandaar loopt men gezamenlijk naar het Marktplein waar rond 19.30 uur met stemmige muziek wordt afgeteld om de lichtjes van de Lichtjesboom laten branden.

2. Kerstmarkt in de Oude Kerk in Naaldwijk

Op vrijdag 7 en zaterdagmidag 8 december is de jaarlijkse kerstmarkt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Naast de vele kerstmarkten is er ook is er live muziek. (12.00 - 18.00 en 11.00 - 17.00 uur)

Kerstmarkt Oude Kerk naaldwijk

3. Snertfietstocht door Westland

Snertfietsen is een gezellige fietstocht door Westland waar je op verschillende locaties ingrediënten voor een erwtensoep ophaalt. Snertfiets je mee op zaterdagochtend 19 januari 2019? 

4. Kerstmarkt bij het Westerhonk

Op zaterdag 15 december 2018 organiseert 's Heeren Loo Het Westerhonk weer een sfeervolle winterse kerstmarkt. Daarnaast is er een levende kerststal en live muziek: voetjes van de vloer! Iedereen is welkom van 10.00 tot 16.00 uur. 

5. Kerstmarkt en activiteiten in 's-Gravenzande 

Op zaterdag 15 en zondag 16 december is er in het centrum van ‘s-Gravenzande de jaarlijkse Kerstmarkt. Er zijn ook leuke activiteiten voor kinderen, je kunt bijvoorbeeld een ritje maken in de arrenslee. 

Kerstmarkt 's-Gravenzande

6. Midwinterwandeling door het bos

In de winter neemt de natuurgids je graag mee op de “Midwinterwandeling” door het Staelduinse bos. De wandeling is op zondag 16 december 2018 om 13.30 uur vanaf bezoekerscentrum d’ Oude Koestal in 's-Gravenzande.

Midwinterwandeling Staelduinsebos

7. Santarun door Naaldwijk

Zaterdag 15 december wordt de Rotary Santarun in Naaldwijk georganiseerd. Honderden verklede kerstmannen en kerstvrouwen rennen, wandelen, huppelen of dansen het 2,5 of 5 kilometer lange parcours door het centrum. De aanvang is om 13.00 uur.

8. Midwinterfest bij molen 'De Vier Winden'

De Westlandse Midwinterhoornblazers laten tijdens het Midwinterfeest op vrijdag 21 december 2018 hun klanken horen op hun oude instrumenten op en bij de korenmolen 'De Vier Winden' in Monster.

9. Mega kerstfeest!

Op maandagavond 24 december 2018 is er bij eetcafé de Witte een mega leuk kerstfeest hosted by Luca PerraX.Mass Night gaat door tot in de late uurtjes... (18+)

10. Flügel Xmass Night

Op kerstavond opent Bar De Promenade in 's-Gravenzande traditiegetrouw haar deuren om de kerst écht goed in te luiden. Ook zij gaan tijdens kerst iets langer door!

Meer activiteiten vind je op: www.bezoek-westland.nl

Datum

donderdag 22 november 2018

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!