We gaan: Kerstdinerfietsen!

Doe mee aan De Eerste Westlandse Kerstdinerfietsen-verkiezing van Fietsen voor m'n eten - Westland in samenwerking met Bezoek Westland en maak kans op jouw ingezonden menu aan ingrediënten (en meer... ?)!


De Eerste Westlandse Kerstdinerfietsen-verkiezing

“Het lijkt erop dat de kerst er wel anders uit komt te zien dit jaar. Is het een idee om iets te doen met een ‘Fiets je kerstdiner bij elkaar-route’…?”, vraagt Jeroen van Bezoek Westland.

 

Deze vraag doet bij Fietsen voor m’n eten – Westland de fietsraderen in het hoofd natuurlijk meteen draaien: Kerstdinerfietsen! Dit idee uit onze gezamenlijke hersenpan leidt straks niet alleen tot een leuke fietsroute, maar eerst tot de organisatie van: De Eerste Westlandse Kerstdinerfietsenverkiezing!

Doe je mee door jouw heerlijkste kerstmenu met ons te delen?

Hoe werkt het?

1. Via het formulier onderaan de pagina van Fietsen voor mijn eten stuur je jouw driegangen-kerstmenu in. Wat komt er de aankomende Kerstdagen aan Westlands vers op ons bord te liggen?

2. Na het verstrijken van de uiterste inzenddatum (op dinsdag 24 november 23:59), gaat de volgende dag de stemronde in. De winnaar van de stemronde wint het eigen ingezonden kerstmenu voor 2 personen aan ingrediënten en fietst deze producten samen met voorfietser en Westlandse Fietsburgermeester Marja van der Ende bij elkaar in de week van Kerst.

3. Het winnende kerstmenu wordt uitgestippeld in een fietsroute om de ingrediënten bij de Westlandse kleine winkeltjes, boeren en kwekers bij elkaar te kunnen fietsen. Aangevuld met ander lekkers, van brood en roomboter voor bij het voorgerecht tot de chocola bij de koffie ... Van de aankleding van de Westlandse kersttafel tot de drankjes in de glazen ...

 

Belangrijke data:

24 november 2020 – uiterlijke inzenddatum kerstmenu

25 t/m 30 november 2020 – stemronde

1 december 2020 – bekendmaking winnaar stemronde

 

Zorg jij voor een Westlands tintje op ons bord tijdens de Kerstdagen én meer mensen op de fiets naar de kleine lokale ondernemers?

Schrijf je in: 

Alvast bedankt voor jouw deelname!

 

Datum

donderdag 12 november 2020

Marja van der Ende

afbeelding van Marja van der Ende

Marja van der Ende is de oprichtster van Fietsen voor m'n Eten. Ze bezoekt elke week de stalletjes langs de weg in Westland.