Kerstworkshop Christmas dinner in Ontmoetingskerk

dinsdag 15 december 2020, 19:30

Kerstworkshop Christmas dinner

Kerstworkshop fysiek in een grote zaal: de Ontmoetingskerk, Anjerlaan 47 in Naaldwijk. 

Mits de maatregelen van het kabinat het toelaten, kan er een fysieke workshop met 30 personen doorgaan.

Het gebouw is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Het Atrium van dit gebouw is zeker 20 meter lang en 10 meter breed + lekker hoog! Hier kunnen wij een workshop geven waarbij iedereen aan zijn eigen tafel zit (of met z’n tweeën aan een tafel) en op ruime afstand van elkaar. 

Het maximaal aantal personen is 27 en met ons drieën erbij zijn we totaal met 30 personen. We maken deze avond de schikking Natural beauty, zie de foto. Het pakket met materialen staat bij binnenkomst al voor jullie klaar. Tussendoor delen wij niets uit. Maar we komen wel langs en begeleiden jullie deze de avond met het zelf maken van jullie Kerstschikking zoals jullie van ons gewend zijn. 

De avond is inclusief koffie/thee met uiteraard een zoete lekkernij. De kosten per persoon zijn inclusief alle materialen €35,- Betalen gaat vooraf via een link in onze webshop met Ideal. Deze link ontvangt u bij de bevestiging van de inschrijving via de mail. Meer informatie en aanmelden: www.natuuratelierwestland.nl of 06 42 321 321

 

 

Datum

di 15 dec 19:30