Kijkje in de kaashemel van Kaasmeester Richard

In het kader van de streekproductenmaand gaan wij op pad en worden wij telkens weer blij verrast door de aanwezige streekproducten in Westland. Deze keer stappen wij binnen bij Kaasmeester Richard. 

Succesformule van Kaasmeester Richard

Vandaag nemen we een kijkje in de zaak van Kaasmeester Richard. De zaak is een echte aanrader en wij vertellen je graag waarom. Wanneer je binnenstapt is het alsof je in de kaashemel terecht bent gekomen. De zaak is gevuld met allerlei Hollandse kaas, heerlijke buitenlandse kaas en bijbehorende verse nootjes, wijn én Westlands Bier van topkwaliteit! 

Hollanse Kazen 

Kaasmeester Richard is een echte kaasspecialist  en staat graag paraat om je te helpen en te adviseren. Op vrijdag 19 mei 2017 opende de winkel van Kaasmeester Richard in het nieuwe winkelcentrum het Hart van 's-Gravenzande. Je kunt kiezen uit een breed assortiment kazen maar ook allerlei andere hapjes en dranken voor bij de borrelplank. 

Kadotip?  

Ben je nog wel eens opzoek naar een leuk en origineel kado? Ook dan zit je bij Kaasmeester Richard aan het juiste adres. Je kunt kiezen uit een samengesteld pakket of een geheel passend pakket zelf feestelijk laten inpakken. 

 

Datum

maandag 26 augustus 2019

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!