Kinderfeestje op het strand

Westbeach Events organiseert leuke sportieve kinderfeestjes of gezellige kinderfeestjes op het strand van Monster. Plezier staat voorop!

Kinderfeestje bij Westbeach

Westbeach organiseert regelmatig unieke kinderfeestjes voor alle leeftijden. Ze verzorgen het kinderfeestje van begin tot het eind, waarbij plezier voorop staat!

Voorbeeld feestje

Stel je voor: De kinderen komen binnen en de jarige wordt door ons personeel luidkeels toegezongen. Ze krijgen een lekker drankje om de dag mee te beginnen. Eerst leggen we uit wat we precies gaan doen. Vervolgens krijgt iedereen een wetsuit aan. Iedereen is in opperste stemming, spannend dit! Na de golfsurfles kunnen de kids zich even opwarmen in de zon op ons terras. De dag wordt afgesloten met een lekker frietje en een waterijsje. Wat een te gekke dag was dat!

Keuze uit vele activiteiten

Er zijn vele activiteiten om uit te kiezen, zoals: golfsurfen, powerkiten, kanoën, raften, schatzoeken, knutselen, strandjutten, katapult schieten, boogschieten, stormbaan. Combineren is ook mogelijk!

Algemene informatie

Veiligheid is erg belangrijk. De instructeurs zijn opgeleid en hebben een EHBO-diploma. Bij Westbeach werken ze met goed en veilig materiaal. De soft-top surfboards zijn zacht. Bij het raften krijgen deelnemers een reddingsvest en helm. Bij wateractiviteiten moeten de kinderen in het bezit zijn van een A en B zwemdiploma. Leeftijd: van 6 tot 14 jaar

Waar kan ik dit doen?