Kinderrommelmarkt in ‘s-Gravenzande

zaterdag 13 juli 2019, 12:00

Zaterdag, 13 juli organiseren de ondernemers van ’s-Gravenzande, stad aan zee een kinderrommelmarkt in het centrum van ’s-Gravenzande. Deze dag wordt ook het Gooi maar in mijn pet festival georganiseerd; artiesten in de dop treden op en gaan na afloop met de pet rond.

Jonge ondernemers 

Jonge ondernemers (max 18 jaar) met zelfgemaakte of tweedehands spullen, die graag een centje bij willen verdienen kunnen zich om 12.30 uur melden op het Marktplein bij de organisatie. Op aanwijzen van de organisatie krijgen zij een plekje toegewezen in het Centrum van ’s-Gravenzande. De rommelmarkt wordt gehouden van 13.00 – 17.00 uur.

Kinderrommelmarkt 

De kinderrommelmarkt valt samen met het Gooi maar in mijn Pet festival. Jonge en oudere artiesten voeren op en om het Marktplein een act uit op het gebied van muziek, dans, toneel of animatie. Na afloop van de act gaat de pet rond en beloont het publiek de act met wat hij of zij het waard vindt. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan het “gooi maar in mijn pet” talent. Deelname aan dit festival is gratis, aanmelden kan via: gooimaarinmijnpetfestival@gmail.com

Meer informatie kun je hier kijken.

Datum

za 13 jul 12:00