Koffie met appelgebak - rondleiding Westlands Museum - varen door het Westland

Een leuk arrangement waarbij u het Westland goed leert kennen. Met koffie met appelgebak, een rondleiding door het Westlands Museum, een lunch en varen door het Westland.

Arrangement: Beleef het Westland

In de ochtend brengt u een bezoek aan het Westlands Museum, waar u middels een rondleiding de historie van de streek uitgelegd krijgt. Werkelijk prachtig is de historische tuin, waar u zich in een andere tijd waant. Het geeft perfect een tuinbouwbedrijf weer van de eerste helft van de vorige eeuw.
Na een stevige Westlandse lunch vertrekt u met uw eigen vervoer naar ’s-Gravenzande waar aan de Verlengde Poelkade een echte Westlandse boot, een zogenaamde ‘schuit’ op u wacht. Een moderne variant, voorzien van een flexibele opbouw in verband met lage bruggen. Deze kan open, afhankelijk van het weer en uw wensen. U vaart over eeuwenoude boezemwateren en ziet vanaf het water hoe de streek zich heeft ontwikkeld tot de innovatieve glazen stad van tegenwoordig. 
In het arrangement zijn inbegrepen: ontvangst met koffie/thee en appeltaart, toegang museum, rondleiding museum en museumtuin, demonstratie klokverkoop, uitgebreide Westlandse lunch, rondvaart met drankje. 
Zowel het museum als de rondvaartboot zijn volledig rolstoeltoegankelijk. In de boot is een toilet aanwezig en in het museum ook een invalidentoilet.
 

Meer informatie over dit arrangement

Tijdsduur
5½ uur 

Aantal deelnemers
Vanaf 30 personen. Maximaal 60 personen.
 
Wanneer
Gedurende het hele jaar, van dinsdag t/m zaterdag. Start 10.00 uur in de ochtend.
 
Prijs per persoon
Vanaf € 29,75 per persoon
 
Boeken
U kunt het arrangement 'Beleef het Westland' boeken via het Westlands Museum:
Tel: 0174 – 62 10 84 / email: info@westlandsmuseum.nl
 
Parkeren
Zowel op het terrein van het Westlands Museum als bij de opstapplaats van de boot is voldoende parkeergelegenheid.