Koffie met een honingtaartje

Koffie met een Tsjechische honingtaartje? Ja, je kunt heel veel lekkere honingproducten maken dankzij de honingbijen van Gerrit en Astrid.

Koffie met een honingtaartje

Kies bij Natuurlijk Westland voor het werkbij-arangement. Met dit arrangement krijg je een kop thee, koffie of cappucino met een overheerlijke Tsjechise honingtaart voor €4,50 per persoon. De veranda en het terras van Natuurlijk Westland zijn een goed rustpunt voor wandelaars en fietsers. Lekker!

Natuurlijk Westland

Daarnaast kun je ook kiezen voor een uitleg over de honingbij en de producten die de bij verzamelt. Je krijgt daarna de bijenstal/tuin en de unieke producten uit de winkel te zien. Astrid en Gerrit hopen hierdoor op meer waardering voor deze ijverige beestjes die vaak als griezelig en eng te boek staan. Deze inschrijfkosten zijn va €19,50 per groep (minimaal 2 en maximaal 30 personen). Het duurt ongeveer 1.5 uur.

De Werkbij Westland

Een kijkje bij...

Sinds 1 mei 2014 hebben Gerrit & Astrid een honingwinkel geopend. "Met onze sfeervolle en gezellige winkel willen wij het nut en noodzaak van bijen en hun natuurlijke producten bij een breder publiek onder de aandacht brengen." Je kunt hier in alle rust de bijenstal zien, de winkel bezoeken en de honing proeven.

Waar kan ik dit doen?