Kom in de Kas Westland

Kom in de Kas Westland is een evenement waarbij iedereen kan zien wat er in de kassen gebeurt. Kom je langs in het eerste weekend van april?

Kom in de Kas 

Tijdens het landelijke evenement Kom in de Kas openen glastuinbouwbedrijven hun deuren om de consument te laten zien wat er in een kas groeit en bloeit. Bezoekers kunnen ruiken, zien en proeven van de producten uit de kas.

Kom in de Kas Westland

Het zal plaats vinden op zaterdag 4 april en zondag 5 april 2020. De kwekerijen, met zowel groenten, bloemen als potplanten, zullen de bezoekers verbaasd doen staan wat de Nederlandse Glastuinbouw presteert, waarbij gezond, duurzaamheid en vernieuwing belangrijke thema’s zijn. De kwekers geven deze dagen voorlichting aan het publiek hoe er op een verantwoorde manier producten gekweekt worden van een hoge kwaliteit. Kortom het evenement Kom in de Kas is er om de consument te laten zien wat er in de kassen gebeurd. 

In 2020 staan tuinbouwbedrijven in De Lier in het voetlicht. Elf tuinbouwbedrijven aan Sint Aechtenland, de Hoefweg, de Hooflaan, de Oudecampsweg zullen bezoekers welkom heten.

Parkeren

Het evenement is niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. Bezoekers kunnen de auto parkeren bij bloemenveiling RoyalFloraHolland en worden per pendelbus naar het gebied gebracht. Alle informatie is te vinden op: www.komindekaswestland.nl.

Informatie

Kom in de Kas Westland 
www.komindekaswestland.nl
info@kidkwestland.nl
Facebook

In 2020 vindt dit evenement plaats aan het Sint Aechtenland in De Lier