Kom in de Kas Westland

Kom in de Kas Westland is een evenement waarbij iedereen kan zien wat er in de kassen gebeurd. 

Kom in de Kas 

Tijdens het landelijke evenement Kom in de Kas openen glastuinbouwbedrijven hun deuren om de consument te laten zien wat er in een kas groeit en bloeit. Bezoekers kunnen ruiken, zien en proeven van de producten uit de kas.

Kom in de Kas Westland

Thema van Kom in de Kas 2018 is “een kleurrijke toekomst”. Het zal plaats vinden op zaterdag 7 april en zondag 8 april 2018Dit jaar openen 14 bedrijven aan de Broekpolderlaan en de Zwethlaan in Honselersdijk hun deuren voor de consument. De kwekerijen, met zowel groenten, bloemen als potplanten, zullen de bezoekers verbaasd doen staan wat de Nederlandse Glastuinbouw presteert, waarbij gezond, duurzaamheid en vernieuwing belangrijke thema’s zijn. De kwekers geven deze dagen voorlichting aan het publiek hoe er op een verantwoorde manier producten gekweekt worden van een hoge kwaliteit. Kortom het evenement Kom in de Kas is er om de consument te laten zien wat er in de kassen gebeurd. 

Kom in de Kas Westland

Parkeren

Het evenement is niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. Bezoekers kunnen de auto parkeren bij bloemenveiling RoyalFloraHolland en worden per pendelbus naar het gebied gebracht. Alle informatie is te vinden op: www.komindekaswestland.nl.

Informatie

Kom in de Kas Westland 
www.komindekaswestland.nl
info@kidkwestland.nl
Facebook

In 2018 vindt dit evenement plaats in Honselersdijk; de Broekpolderlaan en de Zwethlaan.

Openingstijden:
Zaterdag, 7 april van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag, 8 april van 10.00 tot 16.00 uur.