Kom in de Kas Westland

zaterdag 7 april 2018, 10:00

Kom in de Kas is een leuk en leerzaam evenement voor iedereen. In de kwekerijen, met zowel groenten, bloemen als potplanten, kun je de producten uit de kas ruiken, zien en soms proeven!

TIP: komt na Kom in de Kas eten in een van de eetcafés, restaurants of strandtenten in Westland.

TIP: meer ontdekken in de kassen? Klik hier.

Kom in de Kas Westland

Tijdens het landelijke evenement Kom in de Kas openen glastuinbouwbedrijven hun deuren om de consument te laten zien wat er in een kas groeit en bloeit. Bezoekers kunnen ruikenzien en proeven van de producten uit de kas. Thema van Kom in de Kas 2018 is “een kleurrijke toekomst”. Het zal plaats vinden op zaterdag 7 april en zondag 8 april 2018Dit jaar openen 14 bedrijven aan de Broekpolderlaan en de Zwethlaan in Honselersdijk hun deuren voor de consument.

Activiteiten tijdens Kom in de Kas

Tijdens Kom in de Kas Westland openen verschillende kwekerijen, met zowel groentenbloemen als potplanten, hun deuren. Ze zullen laten zien dat gezond, duurzaamheid en vernieuwing belangrijke thema’s zijn. Je kunt de kwekers het hemd van hun lijf af vragen! Daarnaast is er voor kinderen genoeg te doen: leuke prijswedstrijden, springkussens en er kan geschminkt worden!

Kom in de kas Westland kinderen

Parkeren

Het evenement is niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. Bezoekers kunnen de auto parkeren bij bloemenveiling RoyalFloraHolland en worden per pendelbus naar het gebied gebracht. 

Meer foto's:

Datum

za 7 apr 10:00