Kom in de Kas Westland 2020

Neem een kijkje in de kas tijdens het evenement Kom in de Kas. In de kwekerijen, met zowel groenten, bloemen als potplanten, kun je de producten uit de kas ruiken, zien en soms proeven!

TIP: komt na Kom in de Kas eten in een van de eetcafés, restaurants of strandtenten in Westland.

Kom in de Kas Westland

Op zaterdag 4 en zondag 5 april 2020 vindt de 43e editie van Kom in de Kas plaats. Tijdens dit landelijke evenement openen glastuinbouwbedrijven hun deuren om de consument te laten zien wat er in een kas groeit en bloeit. Bezoekers kunnen ruiken, zien en proeven van de producten uit de kas. In de regio Westland openen 11 tuinbouwbedrijven aan de Hoefweg, de Hooflaan, Oudecampsweg en Sint Aechtenland in De Lier hun deuren voor bezoekers.

Ontdek de ongekende wereld van de kas!

Activiteiten tijdens Kom in de Kas

De kwekers vertellen dit weekend het verhaal van de Nederlandse Glastuinbouw aan de hand van de producten die zij in hun kassen telen. Zo is te zien hoe o.a. paprika’s, courgette, chrysanten en perkgoed op een verantwoorde manier geteeld worden en laten de ondernemers zien hoe zij dag in dag uit bezig zijn om smaakvolle groenten en kleurige bloemen te kweken.

Naast een kijkje in de kas worden tijdens Kom in de Kas diverse activiteiten voor jong en oud aangeboden.

Kom in de kas Westland kinderen

Parkeren

Het evenement is niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. Bezoekers kunnen de auto parkeren bij bloemenveiling RoyalFloraHolland en worden per pendelbus naar het gebied gebracht. 

Meer foto's:

Waar kan ik dit doen?