Kozzelov Deep Dark & Vintage

zondag 20 januari 2019, 16:00

KOZZELTOV DEEP DARK & VINTAGE in de Cultuurschuur

Een stijl van Leonard Cohen, Lou Reed en JJ Cale, luistermuziek met een rijk en warm geluid op een laag volume. Bezield eigen werk, hier en daar aangevuld met iets bekends. Vijf muzikanten met een schat aan ervaring in compleet verschillende stijlen die in een uniek geheel samensmelten.


De band bestaat uit: Koos Oldhoff heeft een donkerbruine stem die de optredens onvergetelijk maakt. Kees Poulus, klassiek geschoold komt uit punk, pop en blues. Hij is een met hart en ziel en supersensitief spelende lead-gitarist en backingvocalist die het publiek meeneemt in de hersenspinsels en diepte van de muziek. Meike Simon; heeft een klassieke achtergrond. Zij is een altvioliste met een pracht van een instrument waar ze de mooiste fragiele tonen uit tovert. Marc Gnodde heeft een Jazz achtergrond. Hij is een geraffineerd en groovy contrabassist met meesterlijke intonaties op een eveneens indrukwekkend mooie bas met diepe houttonen. 
Menno van Dongen met een pop, latin, rock jazz achtergrond. Een eigenzinnige maar bescheiden percussionist die ingetogen de kers op de taart zet met latinpercussie en kleine handpercussie.

Zondagmiddag 20 januari in de Cultuurschuur, aanvang 16.00 uur, entree: 7 euro inclusief de koffie, aanmelden wenselijk bij info@cultuurschuur.nl. Meer op www.cultuurschuur.nl

Datum

zo 20 jan 16:00