Kwekerij Ter Laak Orchids

  • Wateringen

Kwekerij Ter Laak Orchids

Bij kwekerij Ter Laak Orchids verkopen ze superverse orchideeën in de orchideeënwinkel Home of Orchids. De orchideeën komen direct uit de kas! 

Orchideeën bij Ter Laak

De orchideeën van Home of Orchids komen direct uit de kas van familie Ter Laak en zijn daardoor supervers van de kweker! De meest bijzondere soorten, kleuren en vormen zie je hier voorbij komen. Phalaenopsis, Meanders, Vanda’s, boeketjes; het assortiment is ongekend. Naast een ruime keuze aan orchideeën is er ook een mooie selectie aan sierpotten, vazen en decoratiematerialen. Hiermee maken de stylisten de mooiste arrangementen, geheel naar jouw wensen. Hierdoor kun je in de winkel altijd naar eigen smaak slagen. Leuk voor jezelf of als cadeau voor familie, vrienden en/of zakenrelaties.

Home of Orchids 

Een bezoek aan de orchideeënwinkel Home of Orchids is een beleving op zich. Onder het genot van een kopje koffie kun je hier genoeg inspiratie opdoen. Daarnaast kun je vanuit de winkel een deel van de kwekerij van familie Ter Laak zien. Een indrukwekkend gezicht, die overweldigende zee van orchideeën.

Informatie

Middenzwet 23
2291 HM Wateringen
Tel: 0174 870 103
info@homeoforchids.nl
www.homeoforchids.nl

Openingstijden:
Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur 
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur