Lekker Mexicaans eten

Kom lekker Mexicaans eten in het centrum van ’s-Gravenzande bij restaurant Muy Amigos. Een Mexicaans restaurant met een keuken vol verse Westlandse producten!

Mexicaans restaurant Muy Amigos

“Waarom zouden we alles kant-en-klaar uit potjes serveren als we het ook zelf kunnen maken? We wonen tenslotte in een gebied waar alles vers te krijgen is!” Dat zijn uitspraken van restaurant Muy Amigos. En terecht! De chefs dan ook bezig met zo puur mogelijk koken en de smaken op een passende wijze samen te brengen. Je kunt het bovendien zo pittig maken als je zelf wilt, dankzij de variatie van verse pepers.

Muy Amigos maissoepmaissoep

Allergenen

Omdat er veel zelf bereid wordt, kan het restaurant gemakkelijk inspringen op voedselallergieën en andere dieetwensen. Of het nu gaat om een glutentolerantie, tarwe-, lactose-, E-nummers- of een notenallergie, de chef kan voor ieder een heerlijke (Mexicaanse) maaltijd op tafel zetten. Ook voor vegetariërs is er voldoende keus.

Kleurrijke en lekkere verse producten

Catering op locatie

Lekkere Mexicaanse specialiteiten bij jouw feestje, receptie of borrel? Kies dan voor de catering service van Muy Amigos. Vraag naar de mogelijkheden. 

Waar kan ik dit doen?