Leuke kinderuitjes in Westland bij kans op regen

Vakantie in eigen land betekent niet automatisch mooi weer. Wat doe je op een dag dat de zon even niet schijnt of er een regenbui voorspeld is? Wedden dat je met één of een combinatie van de onderstaande uitjes toch een leuke dag kunt beleven in Westland??! 

Westlands Museum

Een bezoek aan het Westlands Museum is verrassender dan het wellicht op het eerste gezicht lijkt. Het museum biedt een vaste expositie die je meeneemt naar Westland ten tijde van de Romeinen en de Middeleeuwen. Super spannend dus! Je leert er hoe Westland is ontstaan en hoe het zo groot is geworden als het gaat om wat er allemaal verbouwd wordt in de glazen kassen. Ook is er een leuke tijdelijke expositie over 'Buitenplaatsen'. Dat waren een soort vakantieplekken voor extreem rijke mensen in de 17e en 18e eeuw. Die mensen woonden in Den Haag en vierden hun vakanties in Westland! Heb je binnen alles gezien, dan kun je lekker de historische tuin in. Je vindt hier o.a. een mooie oude kas, een fruitmuur en ook kippen en konijnen.

Klik hier voor meer informatie over het Westlands Museum.

Van der Ende Racing Inn

Weet jij dat de grootste en spannendste indoor kartbaan van Europa in Westland staat? Vast niet. Nou, dat is echt zo! Een regenachtige of frisse dag is dus eigenlijk zo vervelend nog niet. Stap in een razend snelle kart, doe het vizier van je helm naar beneden en scheur als een echte coureur over de baan. Wie weet schuilt er wel een echte Max Verstappen in jou. Ennuuuuhhh, dit is dus ook echt véél en véél leuker dan racen op je game computer!!! Bij Van der Ende kun je al racen vanaf 12 jaar in speciale kinderkarts. Natuurlijk hebben ze ook karts voor volwassenen (dan kan je vader of moeder ook zelf even racen)...

Kom vast in de sfeer en bekijk de supergave video

Maar er is meer... !!!

Dat er geracet kan worden bij Van der Ende Racing Inn is wel redelijk bekend... Maar dat ze een indrukwekkende nieuwe glow in de dark minigolf hebben aangelegd is nog een primeur! En niet zomaar een minigolf baan. Kunstenaars hebben zich volledig uitgeleefd en hebben allerlei mooie 3D werelden gecreëerd. Waan jezelf in een onderwaterwereld. Bestudeer de indrukwekkende dinosaurussen. Bekijk je favoriete planeten. Of balanceer over de ijsschotsen naar de volgende baan. De foto’s zien er al mooi uit in 2D, maar je hebt géén idee wat je te wachten staat in 3D!  

Tijdens de zomervakantie zijn de ze lekker lang open: dagelijks van 13-22u.

Klik hier voor meer informatie over Van der Ende Racing Inn

De Tuinderij

Deze feestlocatie in een kas staat garant voor een superleuk dagje uit. Als je een dagje uit wilt met je familie, bijvoorbeeld omdat je iets te vieren hebt, is dit de plek waar jij naartoe wilt. Zijn je opa en oma misschien 50 jaar getrouwd of willen je ouders een leuk feestje vieren, dan weet jij wel waar! Je kunt hier rondscheuren op een wc-pot of met een scootmobiel. Je kunt hier levend tafelvoetbal spelen of touwdouwen (i.p.v. touwtrekken)! En ook buiten zijn er tal van leuke dingen te doen: er op uit met een solex of een Big Daddy step. Of misschien wil jij wel over water lopen.
Deze locatie moet je helaas wel van tevoren boeken. Het is dus een beetje gokken hoe het met het weer zit...

Klik hier voor meer informatie over De Tuinderij.

Datum

donderdag 11 juli 2019

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!