Levend Tafelvoetbal

Tafelvoetballen. Maar in plaats van plastic poppetjes, zijn jullie zelf de spelers in het veld vastgebonden aan de buizen. 

Levend Tafelvoetbal 

In 2 teams van 6 personen stapt men in één van de voetbalbakken. Iedere speler wordt met zijn polsen vastgemaakt aan de ijzeren buis. Bij traditionele tafelvoetbal zitten er poppetjes die je alle kanten op kunt laten draaien, nu probeer je zelf te sterspeler te zijn van het team. Omdat je vast zit kun je natuurlijk niet verplaatsen en kun je alleen proberen om jezelf zo ver mogelijk uit te strekken om de bal te kunnen bemachtigen. 

Spelregels 

De keeper en de 2 verdedigers dienen het doel schoon te houden en de 3 middenvelders/spitsen moeten zorgen voor de doelpunten. Gebruik de boarding slim en kijk wie er vrij staat!

Bij deze activiteit wordt iedereen al snel erg fanatiek en wordt het daarom één groot spektakel. Een hilarisch spel voor alle leeftijden!! 

 • De Tuinderij

  Van Wijklaan 2
  2678 NJ De Lier
  Tel: 015-3801580
  info@detuinderij.nl
  www.detuinderij.nl
  Facebook

  Telefonische bereikbaar:
  Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur - 12:00 uur & 13:00 uur - 17:00 uur
  Zaterdag: 09:00 uur - 12:00 uur


  Openingtijden:
  De openingstijden zijn afhankelijk van geboekte uitjes en/of feesten en wijken af van de standaard tijden van telefonische bereikbaarheid.

Waar kan ik dit doen?