Meet & Greet met saxofonist Supertramp tijdens Westland Saxofoon Festival

Dit jaar is het al weer de 6e editie van het Westland Saxofoon Festival. Locaties zijn dit keer het WestlandTheater De Naald en de Oude Kerk in Naaldwijk. Dit jaar hebben we een speciale saxofonist in ons midden en dat is niemand minder dan John Helliwell van de Band SUPERTRAMP.

Zaterdag 21 september

Op zaterdag 21 september kunnen amateur saxofonisten de gehele dag workshops en concerten volgen in Westlandtheater De Naald.
Om 13.15 uur geeft het Westland Saxofoon Orkest een concert met solisten John Helliwell en Nils van Haften (Metropole Orkest) en presenteren ze met trots alweer de tweede cd.
Om 20:00 uur is het concert in de Jumbo Koorneefzaal met de beroemde saxofonist John Helliwell van de band Supertramp. Ook spelen solisten Arno Bornkamp, Nils van Haften (Metropole Orkest) en worden ze begeleid door het Blazers Collectief WEST o.l.v. dirigent Jos Zegers.

Zondag 22 september

Op zondag 22 september is er een ‘Meet en greet’ met de legendarische John Helliwell.
John Helliwell vertelt over zijn leven bij Supertramp en aan het eind is er gelegenheid om zelf vragen te stellen. Het slotconcert van het Westland Saxofoon Festival is om 15:00 uur in de Oude Kerk in Naaldwijk. Dit concert is geprogrammeerd in de serie ‘oude kerk klassiek’. Dit is een klassiek concert met Lars Niederstrasser (Berlage saxofoonkwartet), Erik-Jan de With, Westland Saxofoon Orkest & studenten van het  Koninklijk Conservatorium. John Helliwell sluit het concert af en daarmee ook het Westland Saxofoon Festival.

Deelnemen

Wilt u zich opgeven als deelnemer voor het festival dan kan dat via www.westlandsaxofoonfestival.nl

Programma en concertkaarten

Voor meer informatie over het festival of voor concertkaarten kijkt u op www.westlandtheater.nl

Datum

maandag 2 september 2019

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!