Met het gezin op stap in een lelijke eend

Uniek uitje voor in de zomervakantie! 

In het familiearrangement van Eenden Tours Westland trek je er met elkaar op uit in een "Lelijke eend" of wel 2CV, dwars door het mooie Westland! 

Jullie worden verwelkomt met koffie/thee en limonade met wat lekkers. Met mooi weer zitten jullie op het gezellige buitenterras. Met minder weer is er een plekje in onze knusse binnenruimte.

Daarna gaan jullie met het gezin in de ontvangstruimte naar het instructiefilmpje kijken. In vier minuten tijd krijgen jullie op een prettige manier een technisch beeld over de werking van de 2CV. Daarna doen wij het in de praktijk nog even voor, zodat jullie veilig op weg kunnen.

Jullie krijgen een routebeschrijving mee. Aan de hand daarvan volgen jullie de route door onze bijzondere streek. Naast het genieten van de omgeving is er ook een doel. De kinderen krijgen een bingokaart mee om onderweg allerlei objecten te herkennen en te kunnen afstrepen om BINGO te halen!

Na ongeveer 3 kwartier toeren komen jullie aan bij een boerderij, de stop. Hier worden jullie ontvangen met een drankje naar keuze, waarna de activiteit zal volgen. In overleg wordt er een keuze gemaakt uit de volgende 3 spellen: Boerengolf, Boerenbal of het maïsdoolhof. Na een uur is het spel gespeeld en zal de toer vervolgen. De bingokaart kan er weer bij gepakt worden. Daarna is het nog zo'n halfuur rijden om de eend thuis te brengen.

Wanneer een bingokaart volledig is ingevuld, worden jullie verrast met een smakelijke traktatie.

Dit arrangement duurt 1 dagdeel. (ochtend of middag). In overleg wordt de starttijd afgesproken.

 

Dit arrangement kort samengevat:

  • ontvangst met koffie/thee en limonade met wat lekkers
  • instructies over het programma en gebruik van de 2CV
  • de route zelfstandig rijden en actieve stop onderweg
  • Bingokaart voor de kinderen
  • Bij terugkomst een smakelijke verrassing

De prijs voor dit programma is €130,- per auto.. Dit is inclusief BTW, brandstof, gebruik van de 2CV, en de hierboven genoemde zaken.

Het is mogelijk om met 5 personen in de eend te toeren onder de volgende voorwaarden:

  • de vijfde persoon is niet ouder dan 12 jaar
  • Het totaalgewicht van alle passagiers mag niet meer zijn dan 270 kg

Boek het arrangement hier.

Waar kan ik dit doen?