Minicamping Zwetzone

  • Wateringen

Minicamping Zwetzone

Minicamping de Zwetzone is een perfect startpunt, voor heerlijke fietstochten langs o.a. oude en nieuwe tuinbouw gebieden, naar het strand, langs het vele water in de regio én de polders van de buurgemeente Midden-Delfland.

Minicamping de Zwetzone

Gelegen op een uniek stukje in gemeente Westland ligt Minicamping Zwetzone. Op fietsafstand vind je de grote steden Den Haag, Delft en Rotterdam, maar het is ook een goed startpunt om het Westland te verkennen. 

Verschillende netwerken maken recreëren in de regio erg aantrekkelijk. Zo kun je gebruik maken van fiets- en wandelknooppunten, maar er zijn ook knooppunten beschikbaar voor skaters en waterrecreatie. In het eerste weekeinde van augustus is Minicamping de Zwetzone bovendien de ideale plek om je luie stoel te verplaatsen naar de waterkant en te genieten van het Varend Corso.

De camping

Van april tot half oktober ben je welkom met caravan, tent en in de trekkershutten. Campers kunnen het hele jaar terecht. De rustig gelegen camping ligt, langs doorgaand water, nabij de uitvalswegen van de A4 en beschikt over 6 passanten kampeerplaatsen, 4 verharde camperplaatsen en 5 trekkershutten. Alle Kampeerfaciliteiten zijn aanwezig.

"Kortom voor jong en oud is er genoeg te doen, te zien en te beleven. Je bent van harte welkom."

Informatie

Zwetkade Noord 7
2291 HZ  Wateringen
Tel: 06-12930247    
info@minicampingzwetzone.nl
www.minicampingzwetzone.nl
Facebook