Moederdag in het Westland

Het is bijna Moederdag, een feestdag ter ere van alle moeders. Maar wat zijn leuke moederdagcadeaus? Waar verras jij jouw moeder mee? Hier een aantal tips.

Zondag 13 mei 2018 is het Moederdag, het ultieme moment om alle jonge en de iets wat oudere moeders eens in het zonnetje te zetten! Maar hoe? Wij geven de leukste Moederdag tips in het Westland. Koop een mooi cadeau, doe een leuke activiteit of neem haar mee voor een hapje en een drankje. 

Moederdagtips in het Westland

Niet elke moeder is hetzelfde, daarom hier een aantal tips voor de verschillende type mama's. 

De creatieve moeder: Geef een workshop tekenen cadeau! Deze wordt zondag in het Westlands museum gegeven.

De bloemenliefhebber: In de Tuinen in Naaldwijk is zaterdag een tulpenpluktuin met duizenden tulpen te vinden. Ook de Hartendames zetten alle moeders in het zonnetje!

De gespannen moeder: Ga gezellig Westlands midgetgolfen met het hele gezin!

De shopverslaafde moeder: Snuffel tussen de cadeautjes van Rumah Conceptstore. Meer winkels vind je in Naaldwijk Winkelrijk en Koopstad aan Zee 's-Gravenzande. 

De bloemenliefhebber: Home of Orchids heeft de mooiste Moederdag orchideeën. Zet je moeder in de bloemetjes!

De wandelliefhebber: neem jouw moeder mee op een mooie polderwandeltocht in de Zwethzone of een heerlijke duin- en strandwandeling richting de Zandmotor. 

De fietsliefhebber: zit jouw moeder altijd op de fiets, fiets ze altijd hetzelfde rondje? Neem haar eens mee met een fietstocht langs de fotogenieke locaties van het Westland. Vergeet je fotocamera niet! 

De avontuurlijke moeder: stap in de escaperoom De Vliegende Hollander en probeer binnen een uur te ontsnappen van dit duivelse schip. 

De altijd lunchende moeder: veel horecazaken hebben een speciaal Moederdag menu. Trakteer haar gewoon op een dinertje in een van de restaurants in het Westland. Eet smakelijk! 

Of geef haar gewoon een dikke zoen! 

Kijk voor meer inspiratie op www.bezoek-westland.nl

Datum

maandag 8 mei 2017

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!

Lees hier meer blogs