Moordspel met Mexicaanse maaltijd

Er is een moord gepleegd! De moordenaar bevindt zich in het midden van het gezelschap. Wie achterhaalt de moordenaar in dit moordspel?

Moordspel met Mexicaans maaldtijd

Een avondje Mexicaans eten gecombineerd met een moordspelHet moordspel is een interactief spel waarbij de gasten tussen de gangen door in een toegewezen rol toeleven naar een verbluffende ontknoping. Ook onderling weten ze niet wie de dader is. Dat kan dus gewoon de buurvrouw of buurman naast je zijn. Gelukkig is het einde altijd hetzelfde: de 'moordenaar' is gepakt en de gasten gaan vol en voldaan naar huis. Iedereen die wel eens in de huid van Sherlock Holmes of Baantjer wilde kruipen kan dit nu bij Muy Amigos doen. Dit moordspel is ontwikkeld en uitgewerkt door Astrid Stiel en zij regisseert het spel als een moderne Alfred Hitchcock. 

Het kan er pittig aan toe gaan

Reserveren

'Het Diner' leent zich goed voor familie- en bedrijfsfeesten, maar ook voor een leuk avondje uit met vrienden. Groepen van 15 tot 30 personen kunnen in overleg met Muy Amigos zelf een datum prikken. De kosten zijn € 48,- per persoon en dat is inclusief het spel, een welkomstcocktail, 3-gangendiner en koffie/thee, maar exclusief overige drank. 

Waar kan ik dit doen?