Natuurlijk Westland

Ontdek bij Natuurlijk Westland waarom honingbijen zo belangrijk zijn, maar ontdek ook wat voor lekkers je allemaal van honing kunt maken.  

Natuurlijk Westland

Sinds 1 mei 2014 hebben Gerrit & Astrid een (honing)winkel geopend. "Met onze sfeervolle en gezellige winkel willen wij het nut en noodzaak van bijen en hun natuurlijke producten bij een breder publiek onder de aandacht brengen." Je kunt hier in alle rust een kopje koffie drinken, de bijenstal zien, de winkel bezoeken en de honing proeven. U proeft dan honing zoals honing hoort te zijn. 

Bij Natuurlijk Westland vertellen ze graag het verhaal van de bijenvolken, hun zuivere harmonie waarin zij leven en de prachtige producten die zij in de natuur vinden. "Wij kijken daar met verwondering en respect naar." Heeft u interesse in het verhaal? Meld u dan aan met een groep(je) mensen. Onder het genot van koffie/thee of een sapje, vertellen Gerrit en Astrid over de wonderlijke wereld van de bijen.

Honing de Werkbij Westland

Rustpunt voor fietsers

Natuurlijk Westland ligt gelegen in een natuurlijke omgeving bij de 'Plas van alle Winden', in een buitengebied van Naaldwijk. De veranda en het terras van Natuurlijk Westland zijn een goed rustpunt voor wandelaars en fietsers die natuurgebied Poelzone bezoeken. De Poelzone loopt vanaf het Monsterse duin naar de 'Plas van alle winden' en in de toekomst wordt dat door getrokken via de Heenweg naar het Staelduinse Bos.

Imkerij de Werkbij

De Werkbij is een imkerij met een verhaal. In de imkerij leert iedereen geduldig zijn, want bijen laten zich niet sturen. Werken met bijen maakt je rustig. De zuivere harmonie van een gezond bijenvolk brengt tot verwondering en respect. 

Informatie

Rijnsburgerweg 114
2671 LD Naaldwijk
Tel: 0174-725204 B.g.g. 06 31949031
info@natuurlijk-westland.nl
www.natuurlijk-westland.nl
Facebook

Openingstijden:
Woensdag en donderdag van 10.00-16.30 uur vrijdag van 10.00-17.30 uur, zaterdag van 9.30-13.30 uur. Of op afspraak even bellen.