NON pop up

NON pop-up heeft lekkere koffie, taartjes, sapjes en meer! Je kunt er heerlijk ontbijten en lunchen, maar NON popt ook vaak op bij events, babyshowers of verjaardagen. 

NON pop-up

De Lierse Manon heeft in verschillende koffiebarretjes gewerkt, maar droomde stiekem van haar eigen bedrijf. Eind 2016 popte NON pop-up op in de Hoofstraat in de Lier en daar opende ze ook een koffiebar naast! In de keuken van Manon wordt vol passie gewerkt. Alles is huisgemaakt en wordt veelal met verse Westlandse producten bereid.

Catering en workshops

Bij NON pop-up is alles mogelijk op het gebied van catering. Het houdt je creatief en prikkelt je keer op keer. NON popt overal op; bij bedrijven, op events, babyshowers en verjaardagen. Maar ook organiseren ze workshops en denken ze mee met bruiloftconcepten.

Koffiebar NON pop-up

De koffiebar van NON pop-up is het Hoofdkwartier, oftewel de huiskamer van NON. Hier komen mensen graag voor lekkere koffie, ontbijt, lunch, sapjes & taart, allemaal huisgemaakt met producten uit de Westlandse regio. Ook hebben ze WiFi en een to go service. Écht alles is dus mogelijk, helemaal op maat, net wat bij jou past.

Elke dag is een feest, maak hem onvergetelijk

Informatie

Hoofdstraat 26
2678 CK De Lier
Tel: 06 21830122
team@nonpopup.nl
Facebook
Instagram
Twitter

Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur.
Zondag van 10.00 tot 17.30 uur.

Catering:
Vraag naar de mogelijkheden.