Ontdek cultureel Westland tijdens festival Podium Westland

Podium Westland 2018 is hét festival voor kunstliefhebbers, kunstbeoefenaars en iedereen die een duik wil nemen in wat Westland op cultureel gebied te bieden heeft.

Op zaterdag 15 september a.s. barst weer een bont spektakel van muziek, beeldende kunst, literatuur, theater en dans los in het
centrum van Naaldwijk. WestlandTheater De Naald pakt groots uit met doorlopende backstage-tours vol verrassingsoptredens. Dansen met de allerkleinsten kan in de tuin van Bibliotheek Westland met Heppie Dance. Ook laten de musicalklassen van Dans Creatie en Lentiz Floracollege zien wat ze kunnen. Schrijvers tussen de Kassen organiseert een schrijversmarkt, waar Westlandse schrijvers voordragen uit eigen werk.

Daarnaast is het pop-up theater in Bij5 Pleincentrum het decor voor een verrassend theaterprogramma. Spetterende workshops speciaal voor de jeugd zijn te vinden bij Bibliotheek Westland en op het Doe-Het-Zelfie-Plein (Wilhelminaplein) in kleurrijke circustentjes. Ook de Kunstgarage aan het Zuideinde is van de partij met diverse workshops en een expositie door cursisten en docenten.

En last but not least: in de Oude Kerk, op het MCW-buitenpodium bij Café De Slimmerick (hier gaan we door tot 22.00 uur!), in De Tuinen én in De Kunstgarage kun je de hele dag genieten van muziek door jong talent, Westlandse orkesten, bands en koren.
Kortom: kunst en cultuur voor jong en oud, in alle mogelijke verschijningsvormen. De workshops en optredens zijn gratis en staan open voor iedereen. 

Bekijk hier de flyer met het programma. 

Kijk voor actuele informatie op de Facebookpagina van Podium Westland of op de website van Westland Cultuurweb.
 

Datum

dinsdag 11 september 2018

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!

Lees hier meer blogs