Op ontdekking naar Westlandse streekproducten

In de winkel van het Themapark worden allerlei Westlandse producten verkocht, zoals de heerlijke Westlandse druiven, druiven jam, sap en mosterd. Maar ook Westlandse Streek Bloemenhoning en heerlijk honing snoepjes. Waar dit allemaal gemaakt wordt, kunt u zien en proeven, tijdens dit arrangement.

Op ontdekking naar Westlandse streekproducten

Het arrangement start met twee kopjes koffie of thee met druivencake. Hierna wordt u door onze enthousiaste gidsen meegenomen voor een leuke en informatieve rondleiding door de kassen van de Westlandse Druif. Verbaas u over de prachtige teelt en de geschiedenis die hieraan vooraf is gegaan. Van april t/m juni drinkt u een glas druivensap onder de druiven en vanaf juli proeft u een heerlijk trosje biologische druiven. Afsluitend bezoekt u ons fotomuseum en de bioscoop voor de film over het ontstaan van de roemrijke Westlandse Druif.

Na de rondleiding staat er een heerlijke lunch voor u klaar. De lunch bestaat uit diverse soorten broodjes met hartig en zoet beleg, krentenbrood en een runderkroket, onbeperkt melk/karnemelk en (druiven)sap.

Rondvaartbedrijf de Gantel neemt u hierna mee voor een mooie vaarroute door het Poelzone gebied. Na ongeveer 25 minuten zijn we bij 'De Werkbij'. Hier krijgt u een rondleiding (uitleg over o.a. imkerij). Ter plaatse wordt een kopje koffie of thee genuttigd met een Tsjechisch honingtaartje. Terug wordt dezelfde route gevaren.

Meer informatie over dit arrangement 

Prijs per persoon
€47,50 per persoon

Tijdsduur
Een dagdeel

Aantal deelnemers
Voor 15 - 35 personen.

Wanneer
1 april t/m 31 oktober

Boeken
U kunt dit arrangement boeken via de Westlandse Druif. 

Parkeren
Bij de Westlandse Druif is er voldoende gratis parkeergelegenheid.