Open Dag Golfbaan Delfland

maandag 22 april 2019, 10:00

Tijdens het lange Paasweekeinde organiseert Golfbaan Delfland in Schipluiden gratis Open Dagen op zaterdag 20 en maandag 22 april (Tweede Paasdag). Op beide dagen bent u om 10.00 uur of om 14.00 uur van harte welkom om kennis te komen maken met de golfsport en de gezelligste golfbaan uit de regio!

Activiteiten

Iedereen die kennis wil maken met de golfsport, maar ook golfers die Golfbaan Delfland (golfen zonder lidmaatschap!) willen leren kennen zijn meer dan welkom! Er worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud, beginnend of gevorderd. Golfprofessionals geven diverse kennismakingslessen. Er zijn leuke acties, rondleidingen en natuurlijk mag u zelf ook een club vasthouden en een balletje slaan. Sportieve kleding en schoeisel wordt geadviseerd.

Aanmelden

Aanmelden kan via: www.delflandgolf.nl/opendagen. Graag tot ziens tijdens één van onze Open Dagen op 20 of 22 april!

Golfbaan Delfland
Bij Golfbaan Delfland (36-holes) kunt u spelen zonder lidmaatschap. Toegankelijkheid, gezelligheid en gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Makkelijk bereikbaar (gratis parkeergelegenheid voor de deur) aan de A4 (afrit 14), tussen Den Haag en Rotterdam.

Datum

ma 22 apr 10:00