Dé Aloë vera kwekerij van Europa is Dr. Green. Dit is het enige glastuinbouwbedrijf in Europa dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het kweken van Aloë vera en hoe deze oerplant kan worden gebruikt voor huid- en haarverzorging. Het is mogelijk om de kwekerij te bezoeken en een excursie te volgen.

Excursies bij Dr. Green

De excursies zijn een unieke mogelijkheid om de Aloë vera kwekerij te bezoeken. Ze geven excursies voor volwassenen, kinderen en op maat.

“We zijn gestart met deze excursies omdat we merkten dat heel veel mensen nog nooit in een kas zijn geweest en alle bijzondere eigenschappen van de Aloë vera plant nog niet kennen. Wij laten dit graag zien!”

Excursie vanaf 12 jaar

De medewerkers kunnen je alles vertellen over het gebruik van deze oerplant op het gebied van huid- en haarverzorging. Tijdens de excursie krijg je uitleg over het gebruik van de gel uit de bladeren van de Aloë vera en kun je dit zelf ervaren.

De excursie duurt ongeveer 1,5 uur. Na de excursie kun je ook producten uit de webshop van Dr. Green kopen. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Het aantal plaatsen is beperkt per excursie. Een QR code is niet nodig.

Kinderexcursie vanaf 4 jaar

Tijdens een interactieve workshop maken kinderen kennis met de natuur en de tuinbouw in de Aloë vera kwekerij. Ze beginnen met een rondleiding door de kas met duizenden Aloë vera planten. Er wordt vertelt hoe een plant groeit en waarom de Aloë vera zo bijzonder is. Natuurlijk mag jij zelf ook de kas in en mag je alle vragen stellen die je wilt. Ook kun je een toffe selfie of foto maken tussen de Aloë’s.

Daarna gaan ze aan de slag om zelf slijm te maken vanuit de Aloë vera planten! Deze workshop is gericht op de kinderen en de begeleiders kunnen hierbij helpen en mogen best een beetje meedoen. Tijdens de workshop staat er een gezonde snack klaar met iets te drinken. Natuurlijk mag de slijm mee naar huis samen met een plantje. Ook de begeleiders ontvangen een mooie Aloë vera plant.

Vooraf een entreebewijs aanschaffen is noodzakelijk.

Openingstijden

Dr. Green is alleen te bezoeken tijdens excursies en workshops.
Bekijk de website voor de mogelijkheden.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Aloë Vera kwekerij Dr. Green. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen