Ontdek een nieuw culinair concept bij Restaurant Eindeloos! Eindeloos tafelen met de lekkerste kleine gerechtjes. Ideaal voor iedereen die het liefst alles van de menukaart wil eten.

Restaurant Eindeloos Poeldijk

Restaurant Eindeloos in Poeldijk, staat voor een avond onbeperkt genieten van verschillende kleine gerechtjes. Culinair tafelen in een knusse en ongedwongen eetcafé sfeer in het hartje van Poeldijk. Uniek in het Westland en daarom extra leuk en lekker.

Menukaart van kleine gerechtjes

Bij restaurant Eindeloos, in hartje Poeldijk, kun je onbeperkt genieten van verschillende kleine gerechtjes. “Het leuke van kleine gerechtjes serveren, is dat je meer variatie kunt aanbieden”, vindt eigenaar René. “Uniek in het Westland en daarom extra leuk en lekker.”

Leukste Restaurant van het Westland én Couverts Hotspot

In de Verkiezing van het Leukste Restaurant 2015 heeft dit nieuwe culinaire concept de eerste plaats in de gemeente Westland weten te behalen. Daarnaast is Eindeloos uitgeroepen tot Couverts Hotspot 2016. Restaurantgasten hebben het restaurant beoordeeld als één van de beste restaurants van Nederland. En daar is eigenaar René best trots op!

Openingstijden

Donderdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. Maandag t/m woensdag alleen voor besloten feesten.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Eindeloos uit eten. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen