In hartje Westland bevindt zich het Fletcher hotel-restaurant Carlton, in de volksmond ook wel het Carlton hotel genoemd. In dit grote 4-sterren hotel in Naaldwijk kom je helemaal tot rust.

Fletcher Hotel-Restaurant Carlton

Fletcher is inmiddels een van de grotere hotelketens in Nederland en heeft een vestiging in Naaldwijk. Vanuit dit centrale punt kun je gemakkelijk de regio ontdekken. Na een dagje fietsen, wandelen of strand- of stadsbezoek, kom je terug in een ontspannen en aangename omgeving.

Faciliteiten

Het hotel biedt 80 diverse comfortabele hotelkamers, zoals 2-persoonskamers, 3-persoonskamers, ruime suites en zelfs kamers met een jacuzzi. Daarnaast is er in het hotel onder andere een sfeervol restaurant, een gezellige bar, een tuin met een groot terras en een overdekte en afsluitbare fietsenstalling. Je parkeert gemakkelijk en gratis je auto en er is een oplaadpunt voor je elektrische fiets.

Restaurant Carlton

Het sfeervolle restaurant is het visitekaartje van het hotel. In het restaurant geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet, lichte lunches, à la carte gerechten en seizoensspecialiteiten. Daarnaast stelt de keukenbrigade van Hotel-Restaurant Carlton elke dag een wisselend 3-gangen keuzemenu voor hun gasten samen. Een heerlijk wijntje erbij? Laat je adviseren voor de best passende wijnen en geniet van een mooie avond.

Openingstijden

Het hotel is zeven dagen per week geopend.
De bar en het restaurant zijn elke dag geopend van 11.00 tot 23.00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Fletcher Hotel-Restaurant Carlton. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen