Het Galjoen in ‘s-Gravenzande zit aan het gezellige Marktplein. Men komt hier graag voor koffie met gebak, maar ook voor een lunch, borrel of een gerecht uit de houtskooloven!

Het Galjoen

In Het Galjoen is een leuke gevarieerde koffiekaart met verschillende koffie’s. Uiteraard met de bijbehorende gebakjes. Daarnaast is er een uitgebreide lunchkaart met diverse broodjes, salades, eiergerechten, warme gerechten én poffertjes! In de avond kun je genieten van heerlijke vis- en vleesspecialiteiten, seizoenspecials, vegetarische gerechten of een wandeling door de kaart. Ook voor een smaakvolle High Tea, heerlijke High Wine of High Beer kun je bij Het Galjoen terecht. Het restaurant beschikt over een kinderhoek, baby-verschoningsplek en mindervaliade toilet. Met dieetwensen, zoals gluten en lactose wordt uiteraard rekening gehouden.

Open keuken

Alle gerechten worden bereid in een half open keuken met een unieke KOPA houtskooloven. Aan de ‘Chef’s Table’ kun je met eigen ogen zien met hoeveel passie de gerechten worden bereid. Pure en verse producten zijn dé ingrediënten om tot een ware smaakexplosie te komen.

Kom het bij ons proeven!

Het Galjoen is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een invalidentoilet.

Openingstijden

Het Galjoen is geopend van 10.00 tot 22.00 uur.
Dinsdag en woensdag gesloten.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Het Galjoen. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen