Bij Intratuin ’s-Gravenzande, gelegen tussen de zee en tuinbouwkassen, vind je alles om je huis en tuin smaakvol en volgens de laatste trends in te richten. Je kan na het shoppen genieten van een heerlijk drankje binnen in het tuincafé of heerlijk op het (overdekte) terras. In de tuin staan ook nog 3 oude bunkers.

Intratuin ’s-Gravenzande

Intratuin ’s-Gravenzande, de groenste belevingswinkel van het Westland. Een prachtige locatie, die 25 jaar geleden is opgericht. Ze inspireren graag de klanten met de producten met veel kennis en passie. In de winkel is alles aanwezig om je huis of tuin naar je eigen smaak in te richten.

Tuincafé en terras

Naast de winkel heeft Intratuin ’s-Gravenzande een sfeervol tuincafé, met een terrastuin waarin 3 oude bunkers liggen die onderdeel zijn van de Atlantik Wall. Je kan heerlijk ontbijten en lunchen of genieten van een (kinder) high tea. Daarnaast organiseren ze verschillende activiteiten door het jaar heen. Een ontmoetingsplek voor jong en oud.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.30 uur
Zondag: 10.00 – 17.00 uur

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Intratuin ’s Gravenzande. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen