Manon opende in februari 2019 haar koffiebar Koffie bij de Buren! Gewoon voor de gezelligheid! Geniet van een heerlijke high coffee of high tea met huisgemaakt lekkers in een sfeervolle groene omgeving.

Koffie bij de Buren

Koffie bij de buren is een heu(l)se koffiebar die zich sinds 2022 volledig richt op het serveren van High coffees, High tea’s, Cream tea’s, High tea kinderfeestjes en Babyshowers (ook mogelijk als take away).

Het Heulse koffie en theeseizoen start begin maart en eindigt eind oktober. In deze periode zijn ze elke vrijdag en zondag op reservering geopend van 10.00–16.00 uur.

Koffie bij de buren is alleen geopend op reservering en dat kan al vanaf 2 personen!

De locatie

Koffie bij de buren is gelegen ter hoogte van de Gouwlaan in Kwintsheul. De locatie heeft géén huisnummer! Navigeer naar Slimpad 5 of Gouwlaan 7. 

Wanneer je de fiets of auto op het parkeerterrein aan de Gouwlaan parkeert, loop je over het wandelpad de koffiebar binnen.

Openingstijden

Koffie bij de buren is alleen op reservering (vanaf 2 personen) geopend. Ze ontvangen je graag van maart tot en met oktober op een vrijdag of zondag tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Koffie bij de buren. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen