Lekkere Westlandse aardbeien! Rustig geteeld en rood rijp geplukt, alles voor een optimale smaak.

Kwekerij de Westlandse Aardbei

Het enthousiast koppel Jaco en Sandra weten wel hoe zij de lekkerste aardbeien moeten telen: ‘Door rustig te telen, op het juiste moment te oogsten, krijg je zeer smaakvolle aardbeien en dat is ons doel.’ In hun kwekerij de Westlandse Aardbei kweken zij ruim 140.000 aardbeienplanten onder 14.000 meter glas.

Aardbeien

Gezond, milieuvriendelijk en duurzaam

De aardbeien van Jaco en Sandra worden rustig geteeld en rood dus rijp geplukt. Als de aardbeien rood aan de plant kleuren, krijg je de heerlijke optimale lekkere smaak. Daar zit echter een heel proces aan vooraf, voordat het zo ver is. “Allereerst worden de plantjes bevroren aangeleverd, deze worden ontdooid en gepoot. Na ongeveer 3 a 4 weken staan de planten in bloei, bijen en hommels worden ingezet voor de bestuiving van de bloemen”, vertellen ze. Hoe de aardbeien precies worden gekweekt, vertellen ze hier.

Aardbeien verkoop

Natuurlijk willen ze hun aardbeien niet alleen voor zichzelf houden, dus kom de aardbeien (of aardbeienjam) proeven bij de vitaminerijke snackmuur. De automaat is geopend tijdens de oogstperiodes en wordt iedere dag gevuld met aardbeien.

Op de website vindt u meer informatie en de actuele openingstijden.

Openingstijden

In het aardbeienseizoen is de automaat maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur geopend. Zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur en zondag van 9.00 tot 17.00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Kwekerij de Westlandse Aardbei. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen