LekkerUniek en Support Your Locals Westland, delicatessen met een verhaal

LekkerUniek is een platform voor delicatessen met een verhaal. In tijden van Corona was ‘het verhaal’ vaak anders dan normaal. Ze ondersteunen de winkeliers, horeca en verenigingen om in deze tijd te blijven voortbestaan met allerlei acties, gecentreerd vanuit ons verzorgingsgebied Westland.

In de coronajaren hebben ze de volgende acties gedaan:

  • Verzorgen van ruim 7000 ‘LekkerUniek’ corona pakketten voor diverse organisaties waaronder lokale MKB bedrijven, netwerkclubs, overheden en scholen. Pakketten zijn samengesteld met producten van lokale ondernemers.
  • Het opzetten van een Youtube kanaal voor horecagelegenheden ter promotie van hun café of restaurant
  • Het verzorgen van SYLW (SupportYourLocalWestland) Wandeltochten voor de lokale horeca en winkeliers. Meer dan 1500 wandelaars hebben deelgenomen aan 12 wandeltochten in Westland, allemaal coronaproof
  • Organiseren van een Online Pubquiz voor het goede doel in combinatie met een SYLW Pakket voor 450 deelnemers
  • Organiseren van een online faillissement uitverkoop voor een delicatesse winkel met de opbrengst voor het goede doel
  • De oprichting en uitrol van het Terras Paspoort. Fietsen en genieten in Westland, langs 10 terrassen! De hele zomer lang! Nu in de verkoop tot 1 september aanstaande.

Veel plezier!

Openingstijden

Geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur. LekkerUniek organiseert ook leuke ‘Support Your Locals’ wandeltochten. Kijk op de website voor nieuwe data.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar LekkerUniek. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen