Rumah Conceptstore in Naaldwijk is een miniwarenhuisje waar je de leukste cadeautjes kunt kopen! Voor een ander of gewoon voor jezelf…

Rumah Conceptstore

Rumah conceptstore is een miniwarenhuisje met producten met een verhaal, voornamelijk met handmade producten, kleine labels en unieke vintage items. Interieur styliste Sandra is samen met Maaike het gezicht achter Rumah. Sandra: “De rode draad in het verhaal zijn mijn Indische roots, vandaar ook de naam Rumah; huis in het Indonesisch“. Ze gaan elke week weer op zoek naar de leukste producten voor hun winkeltje! De nieuwe items laten ze wekelijks zien op hun social media kanalen. Kijk maar eens op Instagram of in de webshop!

Net een snoepwinkel

Een snoepwinkel met alles wat je maar wilt: de leukste en meest originele gifts om steeds weer verrassend uit de hoek te komen, de leukste items op het gebied van lifestyle, de nieuwste fashion trends met wekelijkse aanvulling van items en vele mooie merken. Maar ook originele (en gekke) kaarten, mooie sieraden, gave accessoires voor in huis en zelfs koffie en taart.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 9.30 tot 17.30 uur.
Vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur.
Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur
Koopzondag van 12:00 tot 17:00 uur*
*laatste zondag van de maand

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Rumah Conceptstore. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen