Perfect voor vrienden of gezinnen. Ontsnap binnen één uur door slim samen te werken en puzzels op te lossen. Westcapeland vind je in het centrum van Naaldwijk en is te combineren met een van de borrelarrangementen bij Café de Slimmerick.

Escaperoom ‘Tuinderslaan 14’

Een regenachtige dag of gewoon op zoek naar een leuke activiteit in de middag of avond? Een escape room is de perfecte activiteit om even in een andere wereld te duiken en je hersenen aan het werk te zetten. ‘Tuinderslaan 14’ brengt je in de wonderlijke wereld van de Westlandse kweker Piet.

Lukt het jou te ontsnappen?

Hoever ga jij om je teelt te beschermen en te verbeteren? Bewandel je de begaande wegen of kies je het pad van geheimen en zoek je de grenzen op? De Westlandse Tuinder Piet is altijd bezig om te innoveren, niet wetend wat hem allemaal te wachten stond.. Vind jij uit waar hij allemaal mee bezig is?

Westcapeland biedt je een unieke escape ervaring bij onze eerste kamer ‘Tuinderslaan 14’. Ga op excursie bij Tuinder Piet en laat je verwonderen door zijn geheimen en eigenaardigheden. Durf jij het avontuur aan en laat jij je vrijwillig opsluiten? Verzamel dan je beste vrienden, stoere familieleden of leer je collega’s beter kennen bij Westcapeland – Tuinderslaan 14.

Arrangementen

Je kunt met een groep van 2-6 personen de kamer spelen. Voor of na het spelen zin in een borrel? Dat kan zeker. Boek een borrelarrangement bij je escape room. Deze arrangementen vinden allemaal plaats bij Café de Slimmerick op zo’n 2 minuten lopen van Westcapeland.

Let op! De escape room is tijdelijk gesloten wegens verhuizing.

Openingstijden

Ma t/m Wo gesloten
Do van 18:00 t/m 22:00
Vr & Za 13:30 t/m 22:00
Zo 13:30 t/m 21:00

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Westcapeland – Escape room. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen