Welkom bij Westland Safari, dé tour waarbij je het Westland op een unieke manier kunt ontdekken!  Stap aan boord van onze gave bus en laat je verrassen door al het moois wat deze streek te bieden heeft.

Een uniek kijkje in de kassen

Het Westland staat bekend als de Glazen Stad. In de kassen worden groenten, fruit, bloemen en planten geteeld. De tour neemt je mee langs 2 kwekerijen waar jij naar binnen mag, hoe gaaf is dat? Boek snel je ticket en ga met ons mee op avontuur.

De safari heeft als doel om toeristen de Westlandse streek te laten zien en kennis te laten maken met de agrosector. Westland Safari wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Westland en provincie Zuid-Holland.

De tours voor 2023 zijn beëindigd. De ritten voor 2024 worden nog gepland.

Ga jij mee op Westland Safari?

Westland Safari is een perfecte activiteit voor jong en oud! Of je nu met je gezin op pad wilt, of juist samen met opa en oma de omgeving wilt verkennen, deze tour is voor iedereen een geweldige ervaring. Het is superleerzaam voor jong en oud!

Je gaat op Westland Safari met een bijzondere ‘Cabrio-bus’. Deze DAF – Cabrio bus (type: MB 200 DKDL 564) komt uit 1981 en is een bijzonder exemplaar. Niet alleen omdat er slechts 2 van rondrijden in Nederland, maar vooral door z’n prachtige Westlandse uitstraling! De zijkanten van de bus kunnen helemaal open, waardoor je als het ware het Safari-gevoel zult ervaren (pas wel op voor loslopende Westlanders). Bij minder weer sluiten we de zijkanten. In de bus verzorgt de gezellige chauffeur voor leuke (Westlandse) achtergrondmuziek.

Bij de Westland Safari tour is het volgende inbegrepen:

  • Start bij De Vineyard met koffie/thee/fris Gratis parkeren
  • Bustour + gids
  • Entree bij: – Dr. Green Aloë vera (interactieve rondleiding)
  • De Bakker Tomaten (Tomatenkas en proeverij)
  • De Vineyard Druivenkas
  • Goodybag met heerlijke verse Westlandse tomaten, mini-komkommers, radijsjes en een Aloë vera plant met kweekhandleiding

Vanaf 4 jaar en ouder. Kinderen tot en met 3 jaar mogen helaas niet mee met de tour.

Openingstijden

De data van ritten voor 2024 zijn nog niet bekend. We plaatsen ze z.s.m.

Kijk voor de precieze data op de site van Westland Safari.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Westland Safari. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen