Picknickmand mee op de fiets

Maak een mooie fietstocht door het Westland met een goedgevulde picknickmand voor een uitgebreide lunch op een van de mooie picknicklocaties. 

Lekker Westland picknicken onderweg 

Fietsverhuur Westland biedt leuke fietsarrangementen, zoals een fietsroute inclusief een goedgevulde picknickmand om op een mooie picknickplek uw kleedje uit te leggen. De dag met een kopje koffie en/of thee met wat lekkers bij Lunchsalon ‘Appie’. Hier neemt u ook de picknickmand in ontvangst. 

De fietstocht gaat langs de verborgen plekjes van Westland, want tussen het glas vindt u de mooiste plekjes. U fietst langs tuinderlaantjes waar u vaak de streekprodukten in de stalletjes langs de weg kunt kopen, over bruggetjes, langs de vele vaarten en sloten en de leuke dorpjes met gezellige winkeltjes. De route wisselt af met natuur zoals de zee met zijn uitgestrekte duingebied, prachtige parken en bossen. 

De prijs van dit arrangement is vanaf €17,50 per persoon.

Fiets huren

Je kunt je fiets ook in het Westland huren. Je huurt al een volwassenfiets voor €8,50 per dag. Maar als je liever een elektrische fiets wilt huren, dan kan dat al vanaf €19,-. 

 • Fietsverhuur Westland

  Zwet 1
  2295 KZ  Kwintsheul 
  Tel: 0174-290125 / 06 23643950
  www.fietsverhuurwestland.nl

  Openingstijden

  Wij zijn nu alleen nog geopend op afspraak. Tussen 9.00 en 18.00 uur kunt u 7 dagen per week uw gehuurde fietsen afhalen en inleveren.

  Let op: straatnaam de Zwet 1 wordt niet door alle navigatiesystemen ondersteund; voer dan Lange Wateringkade 52 in.

Waar kan ik dit doen?