Pinksterweekend in Westland

Heerlijk, er staat een lekker lang Pinksterweekend voor de deur. Gelukkig valt er weer genoeg te beleven in Westland. Wij geven tips! 

Pinksterweekend in Westland 

Wat ga jij doen met Pinksteren? Een dagje weg met de kinderen of genieten van quality time met je partner? Bekijk onze tips voor het Pinksterweekend en laat ons weten wat je gaat doen. We vinden het leuk als je jouw foto's deelt met #bezoekwestland

Tips voor vrijdag 2 juni

Kanoën bij Sjors! Vanaf €10,- huur je al een kano. 

Paviljoen de Zweth - kanoen

Lunchen bij beach house The Coast. Het wordt lekker weer, dus beachtime! Lunch met de lekkerste ingrediënten en verse (veelal fairtrade) producten. 

Beachhouse The coast

Wandel of fiest daarna 4 kilometer naar links en vind BeachLine Beach. Hier kun je terecht voor heerlijke huisgemaakte steenovenpizza’s (aanrader), pasta’s en gezonde salades. Op z'n Italiaans!

Beachline Beach zon zee zien zakken

Zon in de zee zien zakken

Tips voor zaterdag 3 juni

Doe mee aan de wedstrijd LEGO bouwen in Museum de Timmerwerf in de Lier! Start is om 10.00 of 13.00 uur. Alle leeftijden zijn welkom, dus ook opa's mogen mee doen!

Ook is er een gratis Tekno Event in de Lier. Tekno, fabrikant van miniatuur vrachtwagens op schaal 1:50, opent de deuren. Met een Truckshow van circa 100 echte trucks en leuke kidsactiviteiten

Gratis djembé optreden en tuinconcert in de Pluktuin in Naaldwijk. De Pluktuin is geopend vanaf 10.00 uur. Het optreden van Tougoudougou begint om 16.00 uur. Tip kom op de fiets!

Pluktuin naaldwijk djembé optreden

Tips voor zondag 4 juni

Pinkstar strandfeestje bij Jamm Beach! Entree is gratis

Pinkstar Jamm Beach

Stap op je racefiets! Ga heerlijk fietsen door het duingebied. Misschien spot je ons 'hashtagbord' wel? #monsterseduinen

Fietsen door de monsterse duinen

Tips voor maandag 4 juni

Maandag organiseert Westland Helpt Afrika voor de 10de keer het PinksterFietsFestijn! Fiets je mee? Er kunnen drie afstanden gefietst worden: 25, 40 en 85 km. De start is tussen 9.00 en 14.00 uur vanaf het Wilhelminaplein te Naaldwijk. 

Pinksterfietsfestijn

Of bekijk de nieuwe film van de Smurfen ‘De Smurfen en het Verloren Dorp’ (3D) in de Bioscoop van WestlandTheater de Naald. De film start om 15.30 en tickets zijn €8,50!

Veel plezier in het Westland! 

Bekijk meer op: www.bezoek-westland.nl

Datum

donderdag 1 juni 2017

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!

Lees hier meer blogs