Plantenruilbeurs

zaterdag 20 april 2019, 09:30

Bij de jaarlijkse schoonmaakbeurt in het voorjaar zijn er altijd wel planten of struiken die overbodig zijn of te veel plaats innemen. Gooit u deze planten niet weg, maar brengt u ze mee naar de overdekte plantenruilruilbeurs en ruil ze met planten van andere bezoekers. 

Zoals ieder jaar organiseert Groei & Bloei Westland samen met Groei & Bloei Waterweg Noord op zaterdagochtend 20 april a.s. een overdekte plantenruilbeurs bij Plantenkwekerij Beekenkamp in Maasdijk. De plantenruilbeurs is gratis toegankelijk. De planten kunt u tussen 9.30 uur en 9.45 uur een plekje geven. Vanaf 10.00 uur tot ongeveer 11.00 uur bieden wij u de mogelijkheid om uw planten met elkaar te ruilen. Enige voorwaarde bij het ruilen: planten graag aanbieden in potten of kistjes, voorzien van de juiste naam van de plant!

Hebt u niets te ruilen, geen probleem, u kunt ook komen kijken hoe een ruilbeurs in zijn werk gaat. Vragen kunt u kwijt via info@westland.groei.nl.

Plantenkwekerij Beekenkamp is te vinden aan de Korte Kruisweg in Maasdijk. Vanuit het dorp gezien is het de laatste inrit links; borden met het logo van Groei & Bloei wijzen u de weg. Er is volop parkeergelegenheid. 
 

Datum

za 20 apr 09:30