Presentatie combineren vaste planten

woensdag 17 april 2019, 20:00

Op woensdagavond 17 april a.s. komt Laurens Lageschaar naar Groei & Bloei Westland om te vertellen over vaste planten. Hij weet alles over mooie en onderhoudsvriendelijke plantcombinaties en heeft speciaal een aantal kleurrijke beplantingsconcepten ontwikkeld, zoals Prairie Garden, Fleur Dansante en Fleur Robuste.

In border en tuin mogen vaste planten eigenlijk niet ontbreken. Een juist gebruik van vaste planten zorgt voor jaarrond tuinplezier en dat is wat elke tuinier graag zou willen. Het prettige van de beplantingsconcepten van Lageschaar vaste planten is, dat de daarin gebruikte beplanting in alle seizoenen aantrekkelijk is en u die flexibel in elke tuin kunt toepassen.
Wilt u ook een natuurlijke tuin, waar bijen zoemen en vlinders rond dwarrelen en die de veranderingen van het klimaat kan opvangen? Laat u dan inspireren door Laurens Lageschaar!

Deze presentatie vindt plaats i.s.m. Van Alphen  en Olsthoorn Hoveniers in een van de zalen van de Ontmoetingskerk, Anjerlaan 47 in Naaldwijk.

De aanvang is om 20.00 uur en de entree voor leden is € 1,00 en voor niet-leden € 3,00.

Datum

wo 17 apr 20:00