Presentatie: De Magie van Tuinieren

woensdag 23 september 2020, 20:00

Op woensdagavond 23 september a.s. neemt tuincoach Wim Paul van der Ploeg ons mee op een inspirerend avontuur door onze eigen tuin. 

De magie van tuinieren

Wim Paul van der Ploeg (1967) is gepassioneerd hovenier en tuincoach en gespecialiseerd in energetisch tuinieren. Deze door Groei & Bloei Westland georganiseerde avond begint om 20.00 uur in Zalencentrum De Ontmoeting in Naaldwijk; de zaal is om 19.30 uur open. Vooraf reserveren is verplicht. Dat tuinieren gezond is, dat weten en ervaren velen onder ons. Ook uit de wetenschap komt continue naar voren hoe gezond tuinieren is. Als je nog meer uit je tuin wilt halen, dan nodigen we je uit om deze avond bij te wonen. In zijn presentatie 'De magie van tuinieren’ neemt Wim Paul van der Ploeg je niet alleen mee op een reis door je eigen tuin, maar ook mee op reis in je ‘innerlijke belevingswereld’. Hij is namelijk gespecialiseerd in energetisch tuinieren. Met energetisch tuinieren brengen je wroetende handen, oftewel het doen, je in verbinding met jezelf en de ziel van de tuin, ook wel het ‘zijn’. Wim Paul van der Ploeg wil ons graag leren om het werk in de tuin en zelfs tuinplanten door een andere bril te bekijken.

Deze presentatie vindt plaats in Zalencentrum De Ontmoeting (zaal De Rank), Anjerlaan 47 in Naaldwijk.

De aanvang is om 20.00 uur. De entree voor leden is € 2,50 en voor niet-leden € 5,00.
I.v.m. de maatregelen rondom Corona is vooraf reserveren verplicht.
Aanmelden kan via de website door het invullen van het aanmeldingsformulier: https://westland.groei.nl/over-ons/contact/ 
Meer informatie over ons beleid t.a.v. Corona is ook te vinden op de website.

Datum

wo 23 sep 20:00