Presentatie Winterbloeiers

woensdag 18 oktober 2017, 19:30

Op woensdagavond 18 oktober a.s. komt tuinadviseur Beline Geertsema bij Groei & Bloei Westland vertellen over de tuin van november tot april.

Presentatie Winterbloeiers

Juist als de tuin in diepe winterrust lijkt te zijn, zijn er planten die in het oog springen en soms ook nog eens heerlijk geuren. Beline heeft een eigen tuinadviesbureau en geeft lezingen over allerlei onderwerpen, die met tuinieren te maken hebben. Daarnaast is zij ook voorzitter van de Nederlandse Tuinenstichting.

Door het kiezen van de juiste beplanting is er ook in de winter nog genoeg attractie in de tuin. Denkt u hierbij aan kerstrozen, sneeuwklokjes en toverhazelaars, maar er valt nog veel meer te kiezen. Aan de hand van foto’s laat Beline Geertsema zien, welke bomen, heesters, vaste planten en bloembollen vanaf november bloeien en winterhard zijn.

Meer informatie

Beline houdt haar presentatie in een van de zalen van de Ontmoetingskerk, Anjerlaan 47 in Naaldwijk. De zaal is vanaf half 8 open. Entree voor leden is € 1,00; niet-leden betalen € 3,00. U bent van harte welkom!

Datum

wo 18 okt 19:30