Raften in de Noordzee

Raften is razend snel erg populair geworden langs de Nederlandse kust. Met meerdere teams tegelijk, rennend vanaf het strand, op volle snelheid de zee in.

Raften is met een groep van minimaal 6 personen in een grote rubber boot (zonder motor) de branding trotseren. Kracht, explosiviteit, uithoudingsvermogen, samenwerken en inzicht zijn de belangrijkste kernwoorden

Raften in de Noordzee

Brandingraften is raften dat is ontstaan bij gebrek aan wildwater rivieren in Nederland. Het vergt wat tempo, ritme, knallen door de branding, een gevecht om de boei, terugsurfen naar de koppositie, om de finish te behalen… Dé perfecte uitdaging: welke vrienden of collega’s werken het beste samen?

Durft jij de branding te trotseren?

Raften is een echte groepsactiviteit die staat voor avontuur, teamwork en spektakel. Met spierkracht ga je samen met collega’s of vrienden genieten van de kracht van de Noordzee. De complete uitrusting wordt verzorgd en bestaat uit helmen, wetsuits en zwemvesten. Omkleden is geen probleem, Wato Events beschikt over een aparte ruimte inclusief douches. Raften kan langs de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg en Hoek van Holland.

Bekijk het introductie filmpje
Meer activiteiten van Wato Events vind je 
hier.

Waar kan ik dit doen?