Restaurant Eindeloos Poeldijk

  • Poeldijk

Restaurant Eindeloos Poeldijk

Ontdek een nieuw culinair concept bij Restaurant Eindeloos! Eindeloos tafelen met de lekkerste kleine gerechtjes. Ideaal voor iedereen die het liefst alles van de menukaart wil eten.

Restaurant Eindeloos Poeldijk

Restaurant Eindeloos in Poeldijk, staat voor een avond onbeperkt genieten van verschillende kleine gerechtjes. Culinair tafelen in een knusse en ongedwongen eetcafé sfeer in het hartje van Poeldijk. Uniek in het Westland en daarom extra leuk en lekker. 

Menukaart van kleine gerechtjes

Bij restaurant Eindeloos, in hartje Poeldijk, kun je onbeperkt genieten van verschillende kleine gerechtjes. "Het leuke van kleine gerechtjes serveren, is dat je meer variatie kunt aanbieden", vindt eigenaar René. "Uniek in het Westland en daarom extra leuk en lekker." 

Restaurant Eindeloos Poeldijk

Leukste Restaurant van het Westland én Couverts Hotspot

In de Verkiezing van het Leukste Restaurant 2015 heeft dit nieuwe culinaire concept de eerste plaats in de gemeente Westland weten te behalen. Daarnaast is Eindeloos uitgeroepen tot Couverts Hotspot 2016. Restaurantgasten hebben het restaurant beoordeeld als één van de beste restaurants van Nederland. En daar is eigenaar René best trots op!

Meer foto's:

Informatie

Voorstraat 71
2685 EK Poeldijk
Tel: 0174-245681
info@eindeloosuiteten.nl
www.eindeloosuiteten.nl
Facebook

Openingstijden:
Vrijdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. De keuken is tot 22.00 uur geopend. Maandag t/m donderdag voor besloten evenementen.