Robert-Jan Stips (concert)

zondag 18 februari 2018, 20:30

Zondagmiddag 18 februari 2018 om 20.30 uur speelt Robert-Jan Stips in de Cultuurschuur. Veel hits, maar ook het onbekendere solowerk, cross-overs met klassiek, verrassende covers en nieuw werk.

Robert-Jan Stips 

Robert-Jan Stips brengt muziek, anekdotes en verhalen uit legendarische tijden waarin hij met groepen als Supersister, Golden Earring, Sweet d'Buster en Transister een heel eigen, vaak vernieuwende rol speelde in de Nederlandse popwereld, komen verrassend herkenbaar langs: de hele NITS song catalogus, de bijzondere projecten met Freek de Jonge en de verrassende producties die mede door zijn toedoen het licht zagen. Robert Jan neemt je, met verder alleen de piano of vleugel naast zich op het podium, mee op zijn supergevarieerde reis door zijn wereld van honderden songs en om te zorgen dat je precies díe nummers te horen krijgt, waar je eigenlijk voor komt, heeft hij het aloude verzoek-nummer in ere hersteld.

Zelf muziek aanvragen

Hij komt nu als muzikant heel dichtbij in het huiskamertheater van de Cultuurschuur, waar hij ook nog eens jouw verzoeknummer voor je speelt. Tot een dag tevoren kan je je favoriete songs aanvragen en daarmee de set van 'jouw' avond zelf meebepalen! De kosten voor het concert zijn € 14,- inclusief de koffie en de thee. Aanmelden verplicht, want het aantal plaatsen is beperkt: info@cultuurschuur.nl

Datum

zo 18 feb 20:30