Rondleiding verpakkingscentrum Greenpack

Ook zo benieuwd hoe zorgvuldig groenten verpakt worden voor distributie? Greenpack is een van de grootste verpakkings- en distributiecentra voor groenten en fruit in Europa.

Rondleiding naar Greenpack

Greenpack is opgericht door grote tomatentelers, die de logistiek van versproducten wilden optimaliseren. Veel Europese telers, handelaren en in- en exporteurs maken elke dag gebruik van de diensten van Greenpack. Het gehele interne proces is gericht op een efficiënte en voedselveilige  verwerking van de verse producten. Producten die ’s morgens zijn geoogst, staan vaak ’s middags al klaar om vervoerd te worden naar afnemers in de hele wereld. Met een groot aantal geautomatiseerde verpakkingslijnen kan het bedrijf snel in actie komen.

Een rondleiding bij Greenpack is interessant en leerzaam voor jong en oud. Er is een speciale bezoekersroute en uiteraard moeten ook bezoekers zich houden aan de kwaliteitszorgnormen waarvoor Greenpack is gecertificeerd. U kunt een rondleiding boeken via info@westlandhortitours.nl voor minimaal 10 personen.

Waar kan ik dit doen?