Rondvaart met workshop bloemschikken

zaterdag 11 mei 2019, 10:00

Tijdens deze mooie vaartocht door Westland volg je een workshop bloemschikken onder leiding van Marja van het Natuur Atelier. Leuke combinatie voor een gezellig dagje uit. 

Rondvaart met workshop bloemschikken

Varen en bloemschikken tegelijk! Varen door het Westland met rondvaart de Gantel. Tijdens deze vaartocht op zaterdag 11 mei volg je een workshop bloemschikken onder leiding van Marja van het Natuur Atelier. De ochtend ziet er als volgt uit: we verwachten je om 9.45u bij de opstapplaats  van de boot in Monster. Je wordt op de boot ontvangen met een kopje koffie of thee. Om 10.00u zal de boot vetrekken. Tijdens deze tocht verteld schipper Johan meerdere wetenswaardigheden over de omgeving waar je langs vaart.Daarna gaat de workshop beginnen. Er wordt een leuke bloemschikking gemaakt waar je lang plezier van hebt. De basis van diverse takken is blijvend en de bloemen die we erin gaan verwerken kan iedere keer opnieuw vervangen worden met verse bloemen. Tussendoor schenken we nogmaals een  kopje koffie of thee met een lekkernij. Rond 13.00 uur zijn we weer terug.

Meer informatie

De prijs van het varen en bloemschikken is €34,50 p.p. inclusief en kopje koffie of thee met een lekkernij op de boot. De opstapplaats is in Monster. Inschrijven kan via 06 42 321 321 of info@natuuratelierwestland.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en emailadres. De workshop wordt altijd via de mail bevestigd.

Tip: zondag is het Moederdag, de vaartocht is een leuk cadeau om deze dag alvast te vieren!

Datum

za 11 mei 10:00