Rondvaart met workshop bloemschikken

zaterdag 21 april 2018, 10:00

Tijdens deze mooie vaartocht door Westland volg je een workshop bloemschikken onder leiding van Marja van het Natuur Atelier. Leuke combinatie voor een gezellig dagje uit. 

Rondvaart met workshop bloemschikken

Zaterdagochtend 21 april 2018 kun je tijdens een vaartocht bloemschikken aan boord. De ochtend ziet er als volgt uit: we verwachten je om 9.45u bij de opstapplaats van de boot in Monster. Je wordt op de boot ontvangen met een kopje koffie of thee. Om 10.00 uur zal de boot vetrekken en om 12.30 weer terug zijn. Tijdens de tocht vertelt schipper Johan meerdere wetenswaardigheden over de omgeving waar je langs vaart. Daarna gaat de workshop beginnen. Er wordt een leuke bloemschikking gemaakt waar je lang plezier van hebt. De basis van diverse takken is blijvend en de bloemen die we erin gaan verwerken kan iedere keer opnieuw vervangen worden met verse bloemen. Tussendoor schenken we nogmaals een  kopje koffie of thee met een lekkernij. 

Meer informatie

De prijs van het varen en bloemschikken is €32,50 p.p. inclusief en kopje koffie of thee met een lekkernij op de boot. De opstapplaats is in Monster. Inschrijven kan via 06 42 321 321 of info@natuuratelierwestland.nl.

Datum

za 21 apr 10:00